img_pool

lady_thin

Dagspa

Vi guidar dig in i vår sköna och avslappnande spa-ritual som du sedan själv kan utöva i lugn och ro. Du har full tillgång till vår Spa Lounge där du bland annat kan njuta av våra 37 graders japanska bad både ute och inne, koppla av i aroma- och torrbastun med utsikt över hav och natur, eller behandla fötterna i en av våra energigivande fotbad. Från bastun är det bara några steg ner till havet där du kan svalka dig med ett energigivande havsdopp.
I Relaxen kan du slå dig ner i en hängstol framför brasan med en bra bok och ett glas champagne i handen, eller bara njuta av utsikten över havet. Det här är din dag och det är du som prioriteras. Som gäst får du låna badrock, badtofflor och handduk, och vi bjuder dig på frukt, te och vatten. Aktiviteter ingår för dig som dagsgäst och alla behandlingar finns tillgängliga att boka till ordinarie pris.

Pris dagsgäst (max 4h): Måndag – Torsdag 695 kr, Fredag – Söndag 795 kr

BOKA
 

Om du vill besöka oss regelbundet rekommenderar vi dig att bli medlem i vår Spa Club.

Observera att vi har en åldersgräns på 18år.

bg image

SommarSpa

SommarSpa

 

Njut av alla våra bekvämligheter,vår underbara mat och goda drycker i skön spamiljö.
Vi finns här för er.

Måndag – fredag, hela sommaren.

 

395 kr

 

Spapaket

Livsnjutarpaket
Vi guidar dig in i vår sköna och avslappnande spa-ritual som du sedan själv kan utöva i lugn och ro. Du har full tillgång till vår Spa lounge där du bland annat kan njuta av våra 37 graders japanska bad både ute och inne, eller sitta och koppla av i aromabastun med utsikt över hav och natur för att sedan svalka dig med ett uppfriskande dopp i havet precis intill. I Relaxen kan du slå dig ner i en hängstol framför brasan med ett glas Cava. Här är det du och din tid som är prioriterad.
– Tillgång till spalounge med varma bad ute och inne, bastu, kallbad och relax
– Lån av badrock, handduk och tofflor samt frukt, te och vatten i loungen
– Ett glas Cava, tvårätters meny samt kaffe/te och kaka
– 25 eller 50 minuters behandling
Pris 1395 kr / 1695 kr

Dagspa Lyx
max 4h
Kombinera en avkopplande behandling och en exklusiv Spaupplevelse.
– Tillgång till spalounge med varma bad ute och inne, bastu, kallbad och relax
– Lån av badrock, handduk och tofflor samt frukt, te och vatten i loungen
– Valfri behandling på 50 minuter
Pris 1395 kr

Champagnebrunch
Varje söndag dukar vi upp en dignande brunch med en massa godsaker som hummer, räkor, musslor, rätter baserade på ekoägg, kallskuret, hemgjorda desserter och en massa annat utöver det vanliga.
Till detta erbjuder vi välkyld Champagne och Cava, och självklart med fantastisk utsikt över hav och strand.
Ta tillvara på och njut dagen med hälsosam havsluft, ostörd ro och stillhet. Värm din kropp och själ i varm bastu och ta sedan ett uppfriskande havsbad. I Spa Loungen sätter du ett lyxigt skimmer över dagen i våra varma bad och njuter av naturen.
– Tillgång till spalounge med varma bad ute och inne, bastu, kallbad och relax
– Champagnebrunch
– Lån av badrock, handduk och tofflor samt frukt, te och vatten i loungen
Champagnebrunch med Sparetreat, 895 kr
Endast Champagnebrunch, 295 kr

Smakfull fredag

Kom och njut i vårt Spa efter arbetsveckan och ladda om inför helgen. Koppla av i badrock och tofflor i vår spalounge, precis vid vackra Ljunghusens strand. Avnjut sedan en smakrik trerättersmeny i vår restaurang.
– Tillgång till spalounge med varma bad ute och inne, bastu, kallbad & relax
– Ett glas Cava med veckans utvalda pinchos/tapas
– Lån av badrock, handduk & tofflor, samt frukt , te och vatten
– Fyrarättersmeny
Vi föreslår gärna ett utvalt vin till våra olika rätter
Vilken underbar inledning på helgen!

Pris 895 kr
Endast trerättersmeny 395 kr

Behandlingar

Vi erbjuder välgörande ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och avslappnande massage – med noga utvalda, ekologiska produkter från det renaste naturen har att erbjuda. Våra professsionella terapeuter guidar dig till en behandling som passar dina önskemål och behov, så att upplevelsen blir unik. Våra behandlingar är lämpade för både män och kvinnor och anpassas efter vilken hudtyp du har.
Vi använder oss bara av exklusiva produkter helt utan mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, färgämnen och onödiga artificiella utfyllnader.

Om du har någon form av allergi, är gravid eller om det är något annat vi bör veta får du gärna ange detta vid bokning så att vi kan skräddarsy en perfekt behandling för just dig.

 

DITT VAL – DIN TID

50min 850 kr, 80min 1195 kr, 110min 1495 kr
Din vistelse hos oss ska kännas personlig. Här är det du och din tid som är prioriterad. Därför anpassar vi denna behandling efter vad du vill ha och behöver. Vi skräddarsyr tillsammans med dig en behandling som just du är i behov av. Du väljer själv om du vill boka in dig hos en hudterapeut/massör eller en hudterapeut/makeup-artist.

 

KROPP

Fuktgivande inpackning / Creamy algage body wrap
50min 850kr
I den här behandlingen ger vi dig en reparerande kroppsmask som innehåller en unik alg-mix anpassad för kollagenet. Vi rengör även ditt ansikte och lägger en välgörande mask som ger dig en fin lyster. Efter en dusch masserar vi mjukt in en varm, vårdande olja över kropp och ansikte. Den här behandlingen passar även dig som har eksem eller andra hudproblem.

Kropps detox lyx / Body detox extra luxury
110min 1 495kr
Låt oss skämma bort dig ordentligt med denna behandling som består av ansiktspeeling, kroppspeeling, inpackning och insmörjning. Din kropp blir mjuk och ren och väcks till liv så att du går härifrån med en strålande lyster. Vi avslutar behandlingen med en kopp detox-te för renande av både kropp och själ.

Aromamassage / Relaxing massage
50min 850kr
Vi ger dig en härlig, avkopplande massage med varm och vårdande olja.

Svensk Klassisk Massage / Classic Swedish Massage
50min 850kr
Med den här massagen går vi på djupet och mjukar upp ömma och stela muskler så att du efteråt känner dig skönt avslappnad i kroppen.

Ryggbehandling / Precious back
50min 850kr
Ge din rygg en skön behandling. Efter en tvätt med varma handdukar ger vi dig en peeling som rensar kroppen på toxiner och återfuktar huden. Medan masken verkar ger vi dig en avkopplande hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en djupgående eller avslappnande massage, valet är ditt. Ange gärna vid bokningstillfälle vilket du föredrar.

Kroppspeeling / Body scrub
50min 850kr
Genom denna peeling väcker vi din hud och dina celler till liv. Du blir av med döda hudceller och de röda algerna i peelingen rensar även ut toxiner och remineraliserar huden. Medan peelingen verkar på djupet ger vi ditt ansikte en renande behandling. Efter en dusch ringlar vi en värmande olja över hela kroppen.

Vackra händer och fötter / Precious hand and feet
50min 850kr
Vi belönar dina händer och fötter med omsorg. Efter en skön massage, peeling och återfuktning får de nytt liv.

 

ANSIKTE

Ansikts lyx / Ekoluxury
80min 1 195kr
Vi ger ditt ansikte en lyxig och djupgående behandling som även passar dig med hudproblem. Vi rengör huden och använder oss av en speciell mask som blandas på plats för att anpassas efter din huds behov. I denna behandling ingår även plock av ögonbryn.

Precious time
50min 850 kr
Efter en avslappnande ryggmassage med varm olja skämmer vi bort ditt ansikte med rengöring, uppfräschande ansiktsvatten samt en unik kombination av peeling och mask i ett. Med micropärlor från Jojoba exfolieras huden medan havtorn vitaliserar och ger ny energi. Vi ger dig även handmassage, ansiktsmassage samt en skön hårbottenmassage.

 

MAKEUP

Dag makeup
30min 345kr
Vår makeup-artist sminkar dig och ger dig värdefulla tips på hur du lägger den bästa makeupen anpassad för just dig.

Fest-/kvälls makeup
50min 645kr
Vår makeup-artis t ger dig värdefulla tips om vilka färger och produkter som passar just dig, samt lägger en makeup anpassad för fest.

Grupp makeup, 2-4 pers
Samla dina vänner och få professionella, personliga tips på vilka sminkningar som passar just er. Ni får i lugn och ro, med hjälp av vår makeup-artist, öva på att lägga den perfekta makeupen.

Färgning av fransar 245kr
Färgning av bryn 245kr
Plockning/vaxning av bryn 225kr
Färgning av fransar & bryn inkl formning 345kr

 

VAX

Haka/överläpp 245kr
Axill 295kr
Halva ben 345kr
Hela ben 645kr
Bikini 295kr
Hela ben inkl bikini 745kr
Vaxning rygg 445kr