image8

pen_thin

Konferens

Falsterbonäsets Spa är för er som önskar konferens med unikt och personligt innehåll. Hos oss finner ni njutning, god mat och dryck samt en rogivande natur. Här kan ni genomföra inspirerande och kreativa möten i kombination med tid i Spa loungen, och vi anpassar alltid programmet efter era önskemål.

Kanske ni väljer att starta dagen med en fräsch smoothie i vårt konferensrum som har en fantastisk utsikt över havet. Därefter kan ni pausa för att medverka på ett privat gruppträningspass, antingen ute eller inne, eller ett yogapass, innan vi serverar närodlad lunch. Hos oss kan ni genomföra både kreativa och inspirerande möten samtidigt som det finns tid för harmoni, njutning och återhämtning.

Vi formar konferensen och vistelsen här efter era önskemål. Vi kan erbjuda frukostmöten, lunchmöten, heldagar och halvdagar. Ni är varmt välkomna att boka in de aktiviteter och behandlingar ni behagar. Ring oss så sätter vi ihop ett konferenspaket skräddarsytt till just er och era önskemål.

Event

Falsterbonäsets Spa är en inspirerande mötesplats och en oas i vardagen. Du är välkommen hit att medverka på intressanta föreläsningar, temakvällar och workshops om allt som har med njutning och livskvalitet att göra.

 

bg image

quote1


line-waves2

PÅ TYSTA STÄLLEN
FINNS FÖRNUFT
I ÖVERFLÖD

line-waves2

Friskvårdsabonnemang

Ge dig och dina medarbetare möjlighet att ta hand om sin hälsa.

I vårt friskvårdsabonnemang ingår 4 valfria aktiviteter/månad som hela företaget kan använda, där ni kan välja av följande aktiviteter:

  • Dagspa med tillträde till vår relaxavdelning, loungeavdelning, fotbad, torr-/ångbastu, kallbad samy varma bad ute och inne
  • Massage eller välbefinnande behandlingar á 25 min
  • Gruppträning med instruktör

Utöver ovanstående aktiviteter ingår självklart:

  • Lån av badrock, tofflor och handduk
  • Exklusiva produkter i omklädningsrum
  • Frukt, te och vatten
  • Inbjudningar till våra event
  • Exklusiva medlemsförmåner

Investering 19200 kr/år exkl moms (1600 kr/mån)
Abonnemanget faktureras årsvis till företag (org.nr)
Abonnemanget löper på 12 månader med valfritt startdatum.

Aktiviteter kan ej sparas till nästkommande månad